Led Zeppelin en Deep Purple

Wanneer:
27 mei 2017 @ 20:30 – 28 mei 2017 @ 01:30
2017-05-27T20:30:00+02:00
2017-05-28T01:30:00+02:00
Waar:
Event Center Culemborg
Beesdseweg 1A
4104 AW Culemborg
Nederland
Kosten:
10,00 Voorverkoop
Contact:
Artists & Bands Booking Agency

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Event Center Culemborg met Led Zeppelin en Deep Purple

Op zaterdag 27 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Event Center Culemborg voor een spetterende Classic Rock Night met Led Zeppelin by Letz Zeppelin (B) en Deep Purple by Purple-D. Alle hits zoals o.a. Immigrant Song, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Smoke On The Water, Woman From Tokyo en Child In Time en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.
Event Center Culemborg, Beesdseweg 1a in Culemborg, opent haar deuren om 20.30 uur. Het programma begint om 21.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 10,- via www.eventcenterculemborg.nl en www.ab-bookings.nl.
Tickets dagkassa: € 15,-.
Parkeren = GRATIS!!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: Led Zeppelin by Letz Zeppelin (B) en Deep Purple by Purple-D is dit voor de liefhebbers een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (B)
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Roeland Picon Van de Wingard zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel van Jean Marc Talloen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens een van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, The Song Remains The Same, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. 

Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van een van de meest toonaangevende bands ooit.

Deep Purple by Purple-D
Met een ongelooflijke passie en beleving en muzikaal op het hoogste niveau weten de vijf mannen van Purple-D een ode te brengen aan dé rockhelden uit de jaren ’70: Deep Purple. Elk optreden van Purple-D is voor de echte Deep Purple fans een ultieme ervaring en voor de liefhebbers van de 70’s Rock in het algemeen een feest der herkenning. Niet alleen in de sounds wordt het origineel geëvenaard. De gehele performance maakt van een optreden van Purple-D een unieke belevenis die terug doet verlangen naar de jaren van eerlijke Rock, waar de individuele kwaliteiten van de muzikanten nog ruimte kreeg om te excelleren. Naast de grootste hits als o.a. Child In TimeWom
an From Tokyo en Smoke On The Water worden ook de beste albumnummers gebracht.

Event Center Culemborg, Beesdseweg 1a in Culemborg, opent haar deuren om 20.30 uur. Het programma begint om 21.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 10,- via
www.eventcenterculemborg.nl en www.ab-bookings.nl.
Tickets dagkassa: € 15,-.|
Parkeren = GRATIS!!


LOR-poster20170527-Culemborg-Zep-Purple-800px