3722in_the_name_of_pers

Legends of Rock Tribute Night

Wanneer:
5 november 2016 @ 20:00 – 6 november 2016 @ 02:00
2016-11-05T20:00:00+01:00
2016-11-06T02:00:00+01:00
Waar:
Event Center Culemborg
Beesdseweg 1A
4104 AW Culemborg
Nederland
Contact:
LEGENDS of ROCK Tribute Tour

Op zaterdag 5 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Event Center Culemborg voor een spetterende 80’s Rock Night met U2 by In the Name of, Simple Minds by 1984 en The Cure by I Found The Cure. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.
Event Center Culemborg, Beesdseweg 1a in Culemborg, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.

Tickets voorverkoop: € 20,-; early bird tickets tot 15 september: € 15,- via www.eventcenterculemborg.nl en www.ab-bookings.nl.
Tickets dagkassa: € 25,-.
Parkeren = GRATIS!!

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Simple Minds by 1984
De 5 mannen van 1984 kruipen al een decennium lang in de huid van hun idolen: Simple Minds. Deze No.1 Simple Minds tribute band heeft in de loop der jaren een ongekende reputatie opgebouwd en al menig podium mogen veroveren waaronder het Leidse Plein en Melkweg in Amsterdam, Metropool in Hengelo, 013 in Tilburg en MEZZ in Breda. Ook in België is 1984 geregeld te gast en afgelopen jaar werd het grootste tribute festival van Europa, TribFest in Engeland, aan dit lijstje toegevoegd.
Een optreden van 1984 kenmerkt zich door het zowel qua sound als qua energieniveau benaderen van de Simple Minds anno 1984. Uiteraard worden alle hits gespeeld, zoals o.a. Don’t You Forget About Me, Alive And Kicking, Belfast Child en Promised You A Miracle, maar deze worden aangevuld met vele andere wereldhits en new wave ‘albumpareltjes’ uit hun rijke oeuvre.
De combinatie van het inlevingsvermogen van de leadzanger, de energie van de instrumentalisten en de unieke sounds alsof je de plaat zelf hoort, maken 1984 tot een tribute band die live staat als een huis.

The Cure by I Found The Cure
Met wereldhits als A Forest, Lullaby, Close To Me en Boys Don’t Cry e.v.a. zette de band een stevige stempel op de New Wave scene van de jaren ’80. De vijf mannen van I Found The Cure weten de unieke The Cure-sfeer te brengen verpakt in een energieke live performance. Met de juiste New Wave sounds, ontplofte kapsels en excentrieke make up geeft I Found The Cure het publiek de ultieme The Cure experience. De band weet op indrukwekkende wijze de unieke sounds en beleving van The Cure over te brengen op het publiek waardoor er een bijzondere interactieve chemie ontstaat die je als liefhebber niet snel zult vergeten. In 2015 werd I Found The Cure door de Volkskrant uitgeroepen tot ‘Beste tributeband van Nederland’.

Event Center Culemborg, Beesdseweg 1a in Culemborg, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 20,-; early bird tickets tot 15 september: € 15,- via www.eventcenterculemborg.nl en www.ab-bookings.nl.
Tickets dagkassa: € 25,-.
Parkeren = GRATIS!!
culemborg-poster800px-05-11-2016-earlybird